Zabawa Mikołajkowa – 7 grudnia 2019 r.

Fundacja Radców Prawnych OIRP w Warszawie serdecznie zaprasza dzieci radców prawnych i aplikantów radcowskich na tradycyjną Zabawę Mikołajkową! W związku z dużym zainteresowaniem przygotowaliśmy dla Państwa aż 4 tury spotkań z Mikołajem.

Zabawa przeznaczona jest dla dzieci w wieku od 3 do 10 lat i odbędzie się w sobotę 7 grudnia br. w siedzibie Izby warszawskiej przy ul. Żytniej 15 lok. 16 (Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe na I piętrze) w czterech turach:

I tura – godz. 08:00–10:00

II tura – godz. 11:00–13:00

III tura – godz. 14:00–16:00

IV tura – godz. 17:00–19:00

W tym roku wybierzemy się w magiczną wyprawę dookoła świata, podczas której dzieci poznają zwyczaje świąteczne z innych państw. Na naszych milusińskich czekać będą mieszkańcy zagranicznych krain oraz masa atrakcji związanych ze Świętami Bożego Narodzenia.

Tradycyjnie przygotowaliśmy liczne niespodzianki – już dziś możemy zaprosić na:

• dmuchańce,
  • symulatory jazdy,
  • stanowisko ze strzelnicą,
  • miejsce zabaw piaskiem kinetycznym,
  • manufakturę świątecznych mydełek,
  • przygotowywanie ozdób świątecznych,
  • malowanie buziek,

… i najważniejsze!

Dzieci otrzymają mikołajkowy upominek, a także możliwość zrobienia sobie zdjęcia z samym św. Mikołajem.

Uczestnikom zabawy zapewniamy napoje (woda, domowy kompot, gorąca czekolada z cynamonem),przepyszne minipizze oraz racuszki z jabłkami i ciasto czekoladowe. Nie zabraknie również stanowiska z watą cukrową i popcornem!

Rodziców zapraszamy do skorzystania z odpłatnej oferty w Klubie Prawnika.

Opłata wpisowa za udział każdego zgłoszonego dziecka w Zabawie Mikołajkowej wynosi 30 zł. Należy wpłacić ją w nieprzekraczalnym terminie 2 dni roboczych od zarejestrowania on-line. Brak płatności we wskazanym wyżej terminie powoduje automatyczne anulowanie zgłoszenia.

Zgłoszenia przyjmowane są tylko za pośrednictwem formularza on-line (formularz należy wypełnić osobno dla każdego z dziecka):

• rejestracja na I turę godz. 08:00–10:00 [link]
  • rejestracja na II turę godz. 11:00–13:00 LIMIT MIEJSC WYCZERPANY
  • rejestracja na III turę godz. 14:00–16:00 [link]
  • rejestracja na IV turę godz. 17:00–19:00 [link]

Na wskazany w formularzu adres e-mail zostanie wysłane do Państwa potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia. Ze względu na konieczność wyrażenia zgody na przetwarzanie danych zgłoszenia nie będą przyjmowane telefonicznie.

Rezygnacja z udziału w mikołajkach oraz zwrot wpisowego będą możliwe najpóźniej do 2 grudnia br. Po tym terminie opłata wpisowa nie będzie zwracana. Rezygnacje przyjmowane będą wyłącznie w formie skanu pisma z widocznym podpisem na adres: integracja@oirpwarszawa.pl.

Zabawa Mikołajkowa jest organizowana dla dzieci w wieku od 3 do 10 lat (dzieci urodzone między 1 grudnia 2009 r. a 1 grudnia 2016 r.). Do zgłaszania dzieci uprawnieni są jedynie rodzice i dziadkowie będący członkami Okręgowej Izby Radców Prawnych w Warszawie (radcowie prawni oraz aplikanci radcowscy).

Zabawa jest organizowana dla maksymalnie 800 dzieci (w 4 turach po 200 osób). Liczba miejsc jest ograniczona, o zapisie decyduje kolejność zgłoszeń. Organizator ma prawo odmówić udziału w zabawie dzieciom, które nie zostały zgłoszone lub za udział których nie wniesiono w terminie opłaty wpisowej. Nie przewidujemy wydawania paczek dla dzieci nieuczestniczących w zabawie.

Dokonanie zgłoszenia oznacza, iż członek OIRP w Warszawie zapoznał się z powyższymi warunkami i je akceptuje.